Je hoeft niet uit de kraan te komen om een Spetter te zijn!

                       Wie ben ik?

Ik ben Maja, 29 jaar, moeder van drie jongens van 4, 2 en 0. 

Naast mijn baan als Intern Begeleider op een basisschool bestaat mijn leven vooral uit mijn kinderen. Wij zijn erg ondernemend en gaan er graag op uit, zowel naar binnen- als buitenactiviteiten.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze kinderen met van alles in aanraking komen, zodat ze zich op veel verschillende vlakken kunnen ontwikkelen en ervaren waar zij plezier in beleven, of juist niet. 

Ook haal ik energie uit het zelf ontwikkelen van producten. Naast het naaien schrijf ik graag blogs over de ontwikkeling van kinderen en wat onze rol hierin is als ouders en professional. 

Mijn volgende project is al in de maak!

 

 

 

 

                         Waarom Spetter?

Dit idee is ontstaan dankzij onze middelste Spetter. Door zijn zeldzame syndroom gaat zijn ontwikkeling een stuk langzamer dan gemiddeld. Zo ook de motorische ontwikkeling. Omdat hij niet loopt, maar wel graag mee wil doen met zijn grote broer kruipt hij er ijverig op los. Dit kost hem zijn knieën en hij is met slecht weer binnen twee minuten drijfnat. 

          Hier moet toch iets voor zijn?

Nee dus! In kleine maten bestaan wel regenbroekjes, maar probeer daar maar is mee te kruipen en klimmen. En zo kwam ik op spetter!

Een spetter moet tegen een spetter kunnen met een handgemaakte Spetter! 

Zowel voor de kruipers en lopers als kinderen met een achterstand, die nog niet kunnen lopen maar wel een grotere kledingmaat hebben, zijn deze broekjes ideaal!

Zacht van binnen, waterbestendig van buiten.

Bestellen maar en hup, naar buiten!